Skammer staden

Dette er skammer staden... Lev dig ind i tiden i middeladeren, som den var i Skammerens Datter.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 Rævene...

Go down 
ForfatterBesked
Ciana
Leder for rævene - Admin
Leder for rævene - Admin
avatar

Antal indlæg : 27
Point... : 55
Forfatterpoint : 0
Join date : 01/11/09
Alder Irl : 23
Geografisk sted : Skammerstaden

IndlægEmne: Rævene...   Søn nov 01, 2009 1:02 pm

Om rævene..

Siden Drakan's regeringstid har der været en oprørsgruppe; Rævene, der gik imod Drakan og alt hvad han stod for af ondskab. De blev kaldt således, for ingen havde set deres ansigter. Det blev sagt de var snue som rævene, og kun kom frem om natten.
Deres tilholdssted lå dybt inde i skoven, og blandt medlemmer blev det kaldt for 'rævehulen'. I lejren blev der lært våbenbrug og lavet en masse våben og tøj. Maden var dog ikke altid lige velsmagende, for penge var ikke hvad de havde mest af.
Det var ikke svært at blive medlem, for jo større gruppen var, jo mere 'magt' havde de, til at slå tilbage mod Drakans dragehær. Dog kom ingen ind uden at blive gennemsøgt grundigt af baggrund, for hvis bare én spion kom ind i varmen, ville alt være forspildt og ødelagt.

Da Drakan blev dræbt, gik gruppen lidt i opløsning, for folket følte sig trygge nu, og vendte hjem til deres splittede familier.
Men da rygtet om Dama Lizea's efterkommer løb over byernes læber, samledes de største ledere atter, og gruppen kom op at stå igen. De sender spioner ud overalt, for at få fat i nyheder, og nogle gange lykkes det.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://skammer-byen.aforumfree.com
 
Rævene...
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Skammer staden :: Off game :: Om jobs, ting osv.-
Gå til: