Skammer staden

Dette er skammer staden... Lev dig ind i tiden i middeladeren, som den var i Skammerens Datter.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 Højlænderne

Go down 
ForfatterBesked
Ciana
Leder for rævene - Admin
Leder for rævene - Admin
avatar

Antal indlæg : 27
Point... : 55
Forfatterpoint : 0
Join date : 01/11/09
Alder Irl : 23
Geografisk sted : Skammerstaden

IndlægEmne: Højlænderne   Søn nov 01, 2009 1:00 pm

Laclan-klanen..


Helena Laclan er en smuk kvinde, men når man kommer tættere på, ses tydeligt hendes lange liv i de kølige egne i Loclain. Men som leder af Laclan-klanen er hun stolt og klog, og det vil vare mange år endnu, før der bliver valgt en ny leder.
Loclain er en stor by med mange Laclanfolk. Som Skayarks befolkning er disse også meget fine, og holder ved deres tro og traditioner.
Dog er klanen den mest krigeriske, og hvis nogen lader et rygte sprede om Laclan, ser Helena ikke med venlige øjne. Mange af mændene i Loclain er stærke, og de finder sig ikke i noget. De er tro mod Helena, og går i døden på hendes ordrer. Det er dog ikke så tit det sker.
- - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - -
Skaya-klanen..


Skaya-klanen bliver ledet af Astor Skaya, der er en gammel klog og lettere forfinet mand. Han leder den største af de tre Højlandsklaner, der finder beskyttelse i deres ældgamle fæstning mellem de to bjerge; 'Ørnetinden' og 'Den Grå Enke'. De to bjerge er så høje, at de er dækket med sne både vinter og sommer. Og den enorme fæstning ligger sort, som en prop mellem bergene, for kommer man ikke ind gennem Skayler-passet, kunne man godt vende snuden om. På fæstningens borgmur kan man langt fra kende de farverige bannere; blå og sorte med en gylden ørn. Ja, Skayark var noget fint.
Det er nok også det sikreste sted at gemme sig, hvis man har nogen efter sig. For borgens mure er så høje og brede, at ingen har smuttet over i flere hundrede år.
- - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - -
Kensie-klanen..


Oppe i Højlandet kan man finde tre klaner. Kensie er én af dem. Det er klanen med mindst penge, men måske også de største hjerter. Det klanen tjener mest på er deres får, og deres højlandsheste, der kan klare det stride vejr bedre end nogen anden hest.
Klanen bliver styret af Maudi Kensie, der har en finger med i alt omkring handel og love i klanen. Hun er en klog gammel kone, og alle respekterer hende og hendes valg.
Kensie-klanens jord er højt oppe på klippet jord i området Baur Kensie, og mange steder løber små klare bække gennem græsmarkerne helt oppe fra bjergene af. Vejret her i Højlandet er meget barskt, og kun den dummeste finder ikke ly for natten her. Men Kensie-klanen er som regel meget åben, og lader gerne en rejsende sove en nat eller to.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://skammer-byen.aforumfree.com
 
Højlænderne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Skammer staden :: Off game :: Om jobs, ting osv.-
Gå til: