Skammer staden

Dette er skammer staden... Lev dig ind i tiden i middeladeren, som den var i Skammerens Datter.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 fanget i tågen

Go down 
ForfatterBesked
Xalvador

avatar

Antal indlæg : 1
Point... : 3
Forfatterpoint : 0
Join date : 14/12/13

IndlægEmne: fanget i tågen   Lør dec 14, 2013 3:00 pm

Tid: met på dagen.
Sted: i en skoven.
Vejr: koldt med en tyk tågen.
Omgivelser: mørke træer med græs der går op og ned i bulder og holder.
Dato: ?
Dag: ?
Påklædning:  kongeblå jakke der kør til under skuldrende, lange ærmer, med stjernetegn og stjernebilleder og en hætte på. sorte bukser og sorte leder støvler. på hans højre side, i et læder bælte, en læder hylster, hvor sorte mester fløjten sider. i venstre side en firkantet leder, taske lige så bred og lang som to hænder sat ved siden af hinanden. der bor en mørke grå slange ved navn Fury. Fury er hans kæledyr, og sider rund om hans bruskase, mave og nakke. han har i det venstre ører en metal ører ring, formet som en slange. våben: sorte mester fløjte, slangen, to dolke med gift og en brun leder pose med penge.

Xalvador gik med usikre skridt rundt i skoven og prøvet på at finde en vej ud af den, og hen til en vej, og hen til Dunark by, og så hen til en kro, hvor han kunne leje et værelse og for noget mad. Men han kunne ikke finde nogen vej. han var faret vild, og var trat og sulten. slangen der var om ham hvislet og strammet grebet om ham, som for at sige: at den var blevet trat af at fare rundt i tågen og skoven, selv om det var Xalvador der faret rundt i skoven og ikke den. Pludselig da Xalvador vil går forbi et træ kom han til at træde ned i et hul og mistet balancen, i det han mærket at han mistet fod fæste, noget han kun at tænke * pokkers også * og faldt lig så lang han var, ned på det bulet græs. et trat og lig glad ”av” kom ud fra ham. slangen snoet sig ind foran hans syns vinkel og så bebrejdende på ham, som for at sige: hvad er du også for en sorte mester. Xalvador satte sin tynde krop op og lænet sig op af træet, trat og sulten, han tænkte opgivende * jeg giver op, jeg kommer aldrig ud her fra * slangen snoet sin krop rundt på hans skuldrer for at trøste ham, det kunne Xalvador mærke, så han lage armene om slangen og broget sit hovet ned med det sorte hår, der var trukket tilbage, vor kun to totter hang ned mod hans øjne. han lukket de blå øjne og faldt i søvn.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
fanget i tågen
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Skammer staden :: Dunark :: Marsken-
Gå til: