Skammer staden

Dette er skammer staden... Lev dig ind i tiden i middeladeren, som den var i Skammerens Datter.
 
IndeksIndeks  CalendarCalendar  FAQFAQ  SøgSøg  Tilmeldte brugereTilmeldte brugere  GrupperGrupper  TilmeldTilmeld  LoginLogin  

Share | 
 

 Sortemestrene

Go down 
ForfatterBesked
Ciana
Leder for rævene - Admin
Leder for rævene - Admin
avatar

Antal indlæg : 27
Point... : 55
Forfatterpoint : 0
Join date : 01/11/09
Alder Irl : 23
Geografisk sted : Skammerstaden

IndlægEmne: Sortemestrene   Søn nov 01, 2009 12:57 pm

Evnerne..


I Slægten findes forskellige evner. Det kommer meget an på i hvor store mængder, man har arvet Slangens Gave, og om man har fået mixet to gaver sammen.

--------------
Drømmekraften
--------------

Langt de fleste Drømmemestre har Slangens gave, som er den ældste gave og den 'oprindelige', kan man sige.
Det er evnen til at få folk til at drømme eller se ting, der ikke er virkelighed. Inden i én bor noget musikalsk, man kan få enhver følelse til at lyde som musik i sine ører.
Drømme-mesterens 'våben' er en fløjte, længere end en normal, faktisk næsten helt op til en meter lang. Det gør det selvfølgelig svært for drømmemesteren at gemme den, og det er her kraften kommer ind. En drømmemester har fuldstændig kontrol over drømmerens hjerne og sind, og ved at blæse en anelse anderledes på fløjten, kan han ændre drømmerens syn på alting, både i vågen og drømmende tilstand.

"..En sortemester ser man kun, når han selv vil ses."

--------------
Sanseformørkelsekraften
--------------

Denne kraft er en af de mere sjældne, og forekommer oftest hvis drømme-kraften har været for svag til helt at slå igennem. I stedet bliver denne kraft udviklet.
Det Sanseformørkeren er i stand til, er som titlen siger. Han kan lægge et tæppe af intethed omkring offeret, så personen hverken kan høre, se eller snakke. Altså blive sanserne frarøvet én, og man er magtesløs. For tæppet er også tungt, og kun de færeste er i stand til stadig at stå op under påvirkning af sanseformørkelsen.

Det føles som bliver du trukket ned mod jorden, der er så sort som resten rundt om dig. Du befinder dig i et sort hul nærmest. Dine bevægelser er langsomme, og ude af stand til at gøre skade. Alt hvad du gør er langsomt, selv din tale er uforstålig fordi, du taler så langsomt, kun Sanseformørkeren selv kan forstå hvad du siger.

Det er en uhyggelig kraft, som ikke kræver nogen 'våben'. Sanseformørkeren påfører offeret kraften ved håndbevægelser, og han kan påføre med præcis den mængde kraft han vil, så smerterne kan blive værre eller mindre.

--------------

--------------
Om Slægten..


Alle Sortemestre - eller Drømmemestre som de bliver kaldt i finere kredse - hører til Slægten. For med alle drømme-krafterne under én magt, kan intet stoppe dem. Så det vil sige, at ingen bare sådan lige forlader Slægten. De vil blive lokket eller snydt til at adlyde.
Slægten bliver styret af en Matriark, der altid er en kvinde af Slægten. Idag er det Hendes Ophøjede Mangfoldighed Matriarka Ineze Sina, men egentlig hedder hun bare Sina. Hun bestemmer alt hvad der skal ske i Slægten, både godt og dårligt. For det er hende der har magten, og hvis nogen sætter sig op imod hende, så vanker der en straf.
Slægten hører til i Colmonte, der er den største og rigeste del af landet. Her er det Slægten der bestemmer, selv over de almindelige mennesker her bor flest af. Sina opkræver skatter, og bliver rigere og rigere for hver dag der går.

Som regel bliver sortemestrene født ind i Slægten, men sidespring kan forekomme, hvorefter barnet vil blive tvunget ind i Slægten. Om den tilfældige forældre vil overleve, eller tvunget med ind i Slægten, dét bestemmer Sina også.

Alt hvad der sker i Colmonte, sker for Slægtens bedste.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://skammer-byen.aforumfree.com
 
Sortemestrene
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Skammer staden :: Off game :: Om jobs, ting osv.-
Gå til: